excelicon

Siden første regnearket kom i 1979 har det vært en rivende utvikling. I dag er MS Excel selve markedsstandarden, og regnearket er i daglig bruk i de aller fleste bedrifter.

Programmet er både brukervennlig og avansert, faktisk et av de mest avanserte programmene som noen gang er laget. Brukerne av Excel er en stor mangfoldig gruppe, og de utfører veldig forskjellige oppgaver i bedriften.

Ønsker du å lære mer om Excel?  Se mer informasjon om våre kurs her:  Oversikt Excelkurser

Her er noen momenter for å vurdere hvilket Excelkurs som passer for deg:

 

  • Du er ny som Excel-bruker

Dersom du er uerfaren innen MS Excel, så er et Grunnkurs viktig.  På kurset blir du kjent med meny-bildet i Excel, du lærer å navigere i regnearket, og du lærer de grunnleggende funksjonene som gjør Excel til et så unikt og nyttig verktøy.

 

  • Du har noe erfaring innen Excel, er selvlært eller har gjennomført grunnleggende kurs

Som bruker med noe erfaring er du ofte god på et avgrenset spesifikt område, men du kan ha huller i din basiskompetanse. Det er slik gunstig at kursdagen starter med en kort repetisjon av grunnkurset, og så bygger videre herfra.

Du er nå klar for å ta neste steg inn i Excel, og da vil et Videregående kurs være riktig nivå. Her lærer du mer avanserte muligheter og du lærer å effektivisere arbeidsprosesser.

 

  • Du er en avansert bruker

En avansert bruker jobber daglig med programmet og har utviklet sine egne regneark modeller.  Du er vant til å jobbe med flere regneark samtidig, og kjenner til Pivot-funksjonaliteten.  Fokus for denne gruppen vil være å gå dypere inn i formelbiblioteket til MS Excel, og teste ut disse i praktiske øvelser. Et aktuelt kurs vil være “MS Excel for Controllere.”

 

  • Du er bedriftens ekspert

Du har jobbet som avansert bruker noen år, og ønsker å utvikle ekspertkompetanse i dette fantastiske verktøyet. Aktuelle kurs vil være Programmering med Visual Basic, kurs innen Power Pivot, samt kurs for å utvikle avanserte løsninger innen BI-rapportering. Du er klar for å gå mot det øverste nivået..!

 

Ønsker du å lære mer om Excel?  Se mer informasjon om våre kurs her:  Oversikt Excelkurser

_____________________________________________________________________

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar